Yeni Sayfa

1.Birden fazla kişinin (ABD Başkanı, Danışman, Jüri Üyesi, öğrenci vb) imzasını içeren formlar ve evraklar için her bir kişi ilgili form veya evrağı bulunduğu yerden print alıp imzasını atarak taratıp/fotoğrafını çekip elektronik ortamda Danışman Öğretim Üyesine ulaştırır.

2. Danışman Öğretim Üyesi ilgili form/evrağı ABD sekreterliğine elektronik ortamda iletir.

3. Formlar/evraklar ABD başkanlığı üst yazısı ile EBYS'den LEE'ye gönderilir.

4. EBYS üzerinden imzalı ve taratılmış olarak gelen evraklar işleme alınır.

5. EBYS üzerinden gönderilmiş form/evrakların orijinal ıslak imzalı kopyaları öğrencinin dosyasını tamamlamak üzere mümkün olan ilk zamanda LEE'ye ilgili birimin Birim Evrak Sorumlusu ile teslim edilir.

6. Online yapılan sınavların kayıtları sınavdan sonra Sağlık Bilimleri için lee.saglikvideo@istanbul.edu.tr, Fen ve Eğitim Bilimleri için lee.fenegitimvideo@istanbul.edu.tr e-posta adresine gönderilir.  E-posta konusunda Öğrenci Adı Soyadı ve sınav türü (yeterlik, tez önerisi, tez izleme) yazılır. Daha sonra ıslak imzalı evraklarla birlikte bir kopyası CD veya flash bellek ile LEE'ye teslim edilir.

7.Tez savunma sınavına girmek üzere tez teslimi pdf formatında Sağlık Bilimleri için lee.sagliktez@istanbul.edu.tr, Fen ve Eğitim Bilimleri için lee.fenegitimtez@istanbul.edu.tr  e-posta adresine gönderilir.

8. Mezuniyet işlemleri için tüm evrakların ve tezin ıslak imzalı olarak LEE'ye teslim edilmesi gerekmektedir.

9. Yüzyüze yapılan sınavların evrakları LEE yönetmeliğine uygun şekilde orijinal ıslak imzalı olarak 3 gün içerisinde LEE'ye teslim edilmesi gerekmektedir.